Even voorstellen

Dierenhotel Lelystad werd in 1975 gebouwd. Samen met een bevriend architect ontwierpen we een accommodatie die bovenal aan twee eisen dienden te voldoen: dieren moesten zich veilig en geborgen voelen én professionele verzorgers moesten alle mogelijkheden hebben. Het ontwerp bleek zó praktisch en diervriendelijk dat Dierenhotel Lelystad als uitgangspunt is gebruikt bij de bouwvoorschriften die de overheid vele jaren verplicht stelde aan dierenasiels en dierenpensions. Dierenhotel Lelystad bleek een succesformule: veel dierenpensions veranderden hun naam in Dierenhotel.

Maar wat zegt een naam?
Presteren, daar draait het om. Wij durven zonder meer te stellen dat wij superieur zijn in onze kwaliteit van verzorging. Onze medewerkers zijn professioneel opgeleide mensen. Wij hebben een eigen dierenarts, die iedere dag aanwezig is. De medewerkers van de receptie, die u ontvangen met een kopje koffie, zijn vriendelijk en voorkomend en nemen alles met u door, om zo optimale verzorging van uw hond of kat te kunnen bewerkstelligen.

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Voor alles willen wij dat iedere eigenaar en elke hond of kat een goed gevoel overhoud aan een verblijf in Dierenhotel Lelystad. En daar doen we echt alles aan!


Geschiedenis


Geschiedenis 2

  Prins Petfoods Proteq Dier en Zorg Puppywalker Twitter Facebook Logo